Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 65 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Nelleke Ploeg Barneveld 30 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed autobedrijf!! Weten waar ze het over hebben en doen geen onnodige dingen. Smeren je geen onnodige onderhoud aan.gewoon eerlijke vakmannen.
10
Léon Ede 28 feb 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Onderhoud,service,reparatie en revisie al jaren -tot volle tevredenheid -bij Evert Jan van Veldhuisen en zijn deskundig team. Of het nu een old timer VW Golf MK-1 is, of een nieuwe VW T-Roc ; altijd perfect voor elkaar. Dit garage bedrijf kan ik van harte aanbevelen !!!
10
Wilma Veenhof Ede 14 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Evert Jan en zijn team staan vanaf het begin van dat ik een eigen auto heb voor mij klaar. Geen tijd voor je kennen ze niet, je krijgt altijd de volle aandacht net als mijn auto. Er wordt net zo lang gezocht tot het is opgelost. De prijs kwaliteit is top en eerlijk. Ze zullen je nooit belazeren. Ook als ik toe ben aan een nieuwe auto helpen ze mij, nooit een miskoop gedaan door hen. Kortom een garage met aandacht en service voor auto en mens.
10
Arie Voorthuizen 16 dec 2021
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Na overstap van de originele BMW dealer naar Veldhuisen is mijn service veel beter en zijn mijn kosten veel lager. Bij een bezoek aan de garage heb je het gevoel dat je als cliënt wordt gewaardeerd
10
Joris Lunteren 04 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een vakgarage waar kwaliteit, kennis en service samenkomen. Evert Jan en Jaco zijn deskundig en staan klaar voor de klant.
10
Chiel Deventer 16 aug 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit -
Ondanks dat ik er geen auto heb gekocht, wil ik toch een uitstekende review plaatsen voor dit autobedrijf. Ik kwam kijken naar een mooie MG F cabrio, maar heb deze uiteindelijk niet gekocht. Dit lag in ieder geval niet aan de manier waar op ik geholpen ben, daar kunnen veel autobedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik mocht de auto mee nemen voor een proefrit, waarbij me een route werd gegeven. Dit was geen klein rondje zoals bij veel autobedrijven het geval is, om brandstof te besparen, maar een rondje van een goede 3 kwartier. Op een gegeven moment vroegen m'n vriendin en ik ons af of we niet verkeerd gereden waren, zo lang dat 't was. Daarna werd de auto op de brug gezet om uitgebreid te bekijken en wees Evert Jan zelf nog een aantal punten aan die hij zou willen oplossen. Uiteindelijk zijn we voor een andere MG F gegaan, maar dat er zo uitgebreid de tijd voor je word genomen voor zo'n relatief goedkope auto is echt top.
10
Marc Kootwijkerbroek 08 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vanaf mijn eerste eend tot mijn huidige AMG en klassiekers zijn al mijn auto's bij Evert Jan in onderhoud. Altijd goed overleg, netjes en betrouwbaar. En gewoon vriendelijk geholpen, waardoor ik me echt welkom voel als klant.
10
WJM Jegen Doesburg 30 apr 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kreeg pech onderweg en stond van het ene moment op het andere stil...voor deze garage!! Ik liet mijn auto daar en werd de volgende dag gebeld, dat het probleem de startblokkering zou zijn, die in feite niet nodig was. Er gewoon uitgehaald kon worden en ws probleem dan verholpen zou zijn. Ik was al bij drie garages geweest met een piep in de auto die ik niet vertrouwde, en al eerder mee stil kwam te staan.. Nieuwe accu, dynamo hielp allemaal niets.. De piep kon geen kwaad werd me verteld. Ik werd naar Wekerom naar de bushalte gebracht en de volgende dag er ook weer opgehaald, toen de auto ook weer klaar was. Ik ging voor apk naar mijn oude garage waar mijn auto na reparatie van 430 euro weer een jaar verder kon. Maar ik vertrouwde het niet, en vroeg een second opinion bij garage Veldhuisen. Grondig werd er naar mijn auto gekeken, wat gerepareerd moest worden en uiteindelijk was ik voor 153 euro klaar en werd de auto weer goedgekeurd...Kortom deze garage gaf me weer vertrouwen in betrouwbaarheid, deskundigheid en menselijkheid! Ook al woon ik er ver vandaan, als het kan ga ik er de volgende keer weer naar toe!
10
Miranda van Veldhuizen Bennekom 06 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Al jaren onze garage! Altijd goed en een top service. Het gevoel van vertrouwd thuis komen. Aanrader
10
Arjan Wekerom 06 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer deskundig
laden...